mr. Rogier A. Kamphuis

Advocaat

06 248 610 37

mr. Rogier A. Kamphuis

Rogier is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de master fiscaal recht. Tijdens en na zijn studie heeft hij een aantal jaren als belastingadviseur gewerkt bij twee internationale kantoren op het gebied van accountancy en consultancy. Deze ervaring heeft hem een stevige financiële en fiscale basis opgeleverd die goed van pas komt in het werk als advocaat.

 

In 2011 is Rogier als advocaat beëdigd en gestart bij een middelgroot advocatenkantoor in Leiden waar hij ervaring heeft opgedaan in onder meer het strafrecht, personen- en familierecht en zaken op het gebied van sociale zekerheid. In 2018 richtte hij met vier partners Claves Advocaten op.

 

Rogier houdt zich binnen ons advocatenkantoor met name bezig met strafrecht. De afgelopen jaren heeft hij uiteenlopende zaken behandeld, variërend van (zware) geweldszaken en levensdelicten tot diefstallen en inbraken, maar ook veel Opiumwetdelicten (drugscriminaliteit). Verder staat Rogier met regelmaat slachtoffers bij die een zogenaamde artikel 12 procedure willen starten bij het Gerechtshof als een zaak tegen de dader ten onrechte is geseponeerd. In 2020 is Rogier gestart met een specialisatieopleiding voor advocaten op het gebied van het strafrecht.

 

Naast het strafrecht behandelt Rogier zaken op het gebied van het belastingrecht en sociale zekerheid (waaronder bijstandszaken). Ook aan slachtoffers van de kinderopvangtoeslagaffaire verleent Rogier rechtsbijstand.

 

Ook houdt hij zich bezig met WSNP-zaken. Bij al deze zaken is zijn fiscale en financiële achtergrond kennis zeer waardevol, nu hier vaak financiële en/of fiscale problematiek aan ten grondslag ligt. Een advocaat met een gedegen financiële en fiscale kennis komt dan goed van pas.

 

Rogier is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Claves Advocaten 071-5292999 of mobiel op 0624861037 en via mail op kamphuis@clavesadvocaten.nl.

Rogier staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de gebieden Strafrecht en Algemene praktijk. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.