Thirza Dik

Advocaat

mr. Thirza K. Dik

Thirza Dik is in 2005 als advocaat beëdigd. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van letselschade. Als advocaat is zij begonnen bij een advocatenkantoor te Voorburg, waar zij met name werkzaam was op het gebied van letselschade. Thirza trad daar zowel voor slachtoffers als voor verzekeraars op.

 

In 2011 heeft zij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet bij een middelgroot advocatenkantoor in Leiden. Thirza rondde in 2016 de Grotius opleiding Personenschade af. Met vier andere partners richtte zij in 2018  Claves Advocaten te Leiden op.

 

Het overgrote deel van Thirza’s praktijk betreft zaken op het gebied van letselschade. Zij treedt niet langer op voor verzekeraars maar staat enkel nog particuliere partijen bij. Zoals mensen die letselschade hebben opgelopen door een verkeersongeval of door een incident op de werkvloer. Maar ook helpt zij mensen die slachtoffer zijn geworden van mishandeling of een zedenmisdrijf. Thirza biedt begeleiding gedurende het strafproces en helpt bij het krijgen van een schadevergoeding.

 

Zij is lid van de specialisatievereniging voor letselschade advocaten (de LSA). Tevens is zij lid van de stichting Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA).

 

Naast zaken op het gebied van letselschade verleent Thirza ook hulp aan mensen bij geschillen over aansprakelijkheid zonder letsel en verzekeringsrechtelijke kwesties. Ten slotte is zij actief op het gebied van de WSNP (Wettelijke Schuldsanering Natuurlijke Personen) wanneer de schone lei op het spel staat.

 

Thirza is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Claves Advocaten 071-5292999 of via mail op dik@clavesadvocaten.nl

 

Thirza staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de gebieden Letselschade en Verbintenissenrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Logo LSA Letselschade Advocaten | Claves Advocaten     logo