Consumentenrecht

Consumentenrecht

Iedereen heeft er wel eens mee te maken. U koopt een product maar dat voldoet niet aan de verwachtingen die u mag hebben, zoals bij de aanschaf van een auto of dure televisie. Of u schakelt iemand in om in uw huis een klus te doen en maar die levert slecht werk af. Wanneer de verkoper of dienstverlener er niet aan meewerkt een goede oplossing te vinden en het gaat om een flinke aanschaf kan het soms verstandig zijn een advocaat in te schakelen. Ook als ondernemer kunt u bij ons aankloppen als u een meningsverschil heeft met een koper of een afnemer van uw dienst. Vaak wordt het verschil van mening dan sneller opgelost en hoeft u zelf uw tijd en energie niet te steken in het oplossen van het geschil.

 

Meestal zal het niet zover komen dat de stap naar de rechter gezet moet worden en kan er alsnog een regeling getroffen worden. Mocht dat echt niet lukken, dan kan Claves Advocaten u bijstaan om via de rechter alsnog uw recht halen.

 

Neem contact op met advocaat mr. Frank van Steenbergen als u meer wilt weten over de diensten van Claves Advocaten op het gebied van het consumentenrecht.