Ralph van den Hoek

Advocaat

mr. Ralph W. van den Hoek

Ralph van den Hoek is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Leiden. Tijdens zijn studie is hij lid geweest van de universiteitsraad en ruim vier jaar gemeenteraadslid geweest in de gemeente Oegstgeest.

 

Vanaf 2006 heeft hij als advocaat gewerkt bij een groot regionaal advocatenkantoor in Leiden op de secties arbeidsrecht en personen- en familierecht. In 2009 heeft hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en is hij aan de slag gegaan binnen een middelgroot Leids advocatenkantoor. Met vier partners is hij in 2018 gestart met Claves Advocaten.

 

Ralph is al sinds het begin van zijn carrière actief op het gebied van arbeidsrecht en personen- en familierecht. Hij adviseert en procedeert op het gebied van het arbeidsrecht zowel voor particulieren (werknemers) als ondernemers (werkgevers) bij. Ralph volgde in 2011 de postacademische opleiding Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden en is lid van de specialisatieverenigingen VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en HvAA (Haagse vereniging Arbeidsrecht Advocaten).

 

Daarnaast heeft Ralph jarenlange ervaring op het gebied van familierechtelijke kwesties, zoals echtscheiding, boedelverdeling, alimentatie en gezag- en omgangskwesties. Ook binnen het jeugdrecht (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsingen) is hij actief.

 

Op dit moment volgt Ralph een opleiding tot mediator en hoopt in de nabije toekomst ook als mediator partijen te kunnen begeleiden in het zoeken naar een oplossing.

 

Ralph is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Claves Advocaten 071-5292999 of via mail op vandenhoek@clavesadvocaten.nl

 

Ralph staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de gebieden Arbeidsrecht en Personen- en familierecht. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

 

VAAN logo Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland | Claves Advocaten