Mandy Priester-Karel

Advocaat

mr. Mandy Priester-Karel

Mandy Priester-Karel heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Universiteit Leiden. Na de master Jeugdrecht is zij afgestudeerd aan de master Aansprakelijkheid en Verzekering aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2017 is zij als advocaat beëdigd. In 2021 rondde Mandy de Grotius opleiding personenschade af, waarna zij lid werd van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

 

Mandy heeft jarenlange praktijkervaring op het gebied van letselschade. Na een aantal jaren als advocaat gewerkt te hebben bij een klein advocatenkantoor en bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar, sloot zij per 1 juli 2024 aan bij Claves Advocaten.

 

Als advocaat is Mandy gespecialiseerd in letselschade. Een incident met een dier, verkeers- en/of bedrijfsongeval, beroepsziekte, onrechtmatige daad, geweldsmisdrijf en/of medische fout kan een enorme impact op alle facetten van iemands leven hebben. Mandy staat uitsluitend slachtoffers bij om hen te helpen het leven weer op te pakken, te onderzoeken waar de wensen liggen, en (zo nodig) door te procederen om een passende schadevergoeding te krijgen.

 

Naast zaken op het gebied van letselschade verleent Mandy ook hulp aan mensen bij geschillen over aansprakelijkheid zonder letsel. Zij staat eveneens mensen bij op het gebied van de wettelijke schuldsanering natuurlijke personen (WNSP), wanneer de schone lei op het spel staat.

 

Mandy is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Claves Advocaten 071-5292999 of per email op karel@clavesadvocaten.nl.

 

Mandy staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de gebieden Letselschaderecht en Slachtofferrecht. Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Logo LSA Letselschade Advocaten | Claves Advocaten